Η ομάδα τζούντο του Γ.Α.Σ. Καλυβίων κατέκτησε 11 μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Ανοιχτό ΠρωτάθλημαJudo2016

ΜΕΤΑΛΛΙΟ JUDOΣυγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές από το Δήμαρχο Σαρωνικού

Σημαντική επιτυχία για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Σαρωνικού ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του τμήματος Judoτου Γ.Α.Σ. Καλυβίων στο Ευρωπαϊκό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Judo2016,που διοργάνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Judo(WJF).
Στο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη από 24 έως 27 Ιουνίου, συμμετείχαν 11 αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι κατέκτησαν ισάριθμα μετάλλια: πέντε χρυσά, τρία ασημένια και τρία χάλκινα.Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Σήλια Δούνη, Θάνος Γερογιάννης, Απόλλωνας Βλάχος, Κώστας Κεσσίδης και Βαγγέλης Γιαννούλας, ασημένια μετάλλια οι Άννα Ράνιου, Έρικα Μπάλιου και Ηλίας Μπατσινίλας και χάλκινα μετάλλια οι Σοφία Κανέλλου, Αλέξανδρος Γερογιάννης και Άγγελος Κατσικίδης.
«Τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους, με τις κορυφαίες επιδόσεις τους σε μια σημαντική διεθνή διοργάνωση. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στους προπονητές, αλλά και στους χορηγούς και στους γονείς, που στήριξαν την προσπάθειά τους. Στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν και παραμένει να διασφαλίσουμε ποιοτικές επιλογές άθλησης για τα παιδιά μας και για τους πολίτες κάθε ηλικίας. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις αθλητικές υποδομές μας και να ενισχύουμε με κάθε τρόπο τη δραστηριότητα των τοπικών αθλητικών συλλόγων» τόνισε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.