Ευχαριστήριο προς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας

Φιλιώ ΚαρακιουλάφηΑγαπητοί συναγωνιστές και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω κατά αρχήν για την αθρόα συμμετοχή σας στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της δημοτικής Τ.Ο. Σαρωνικού, μελών τοπικής επιτροπής και συνέδρων. Τιμήσατε την παράταξη και τις δημοκρατικές διαδικασίες, που όλοι οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε και να περιφρουρούμε.

Προσωπικά σας ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε με τη ψήφο σας σ αυτή την έντιμη προσπάθεια που έκανα για να εκλεγώ πρόεδρος στη Τ.Ο. Σαρωνικού.

Θέλω να συγχαρώ τον Αποστόλη Αποστόλου για τη νίκη του και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι. Η ενότητα και η συνεργασία μας είναι δεδομένη εφόσον είμαι μέλος της δημοτικής τοπικής επιτροπής.

Συνολικά ψήφισαν 446 ψηφοφόροι. Βρέθηκαν 10 άκυρα-λευκά. Έλαβα 206 ψήφους δηλαδή 24 σταυρούς λιγότερους από τον πρώτο.

Εύχομαι καλή συνεργασία και καλούς αγώνες .

Φιλιώ Καρακιουλάφη


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

3 Responses to “Ευχαριστήριο προς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας”

  1. Ο/Η Nemesis λέει:

    Σοβαρα τωρα βγαλατε προεδρο τον Αποστολου ;Θα δωσει αλλη δυναμικη στο κομμα ο Αποστολης ..που πατε ρε με αυτους…κλειστε το καλυτερα..αχαχαχα κλαιω .

  2. Ο/Η Πολιτικό Ρετάλι λέει:

    Δοξάστηκε η αξιοκρατία. Πρόεδρος της τοπικής δεξιάς ο Αποστόλου. Α!!! ρε Κυριάκο με τις μεγαλοστομίες σου περί αξιοκρατίας. ΠΑΠΑΡΙΕΣ

  3. Ο/Η Δ.Π.Ν.Γ.Μ. λέει:

    Κακώς συμμετείχατε σ΄ αυτήν την φάρσα Κυρία μου. Μπορεί να τα πήγατε πολύ καλά με αντίπαλο τον δήμαρχο και όλο αυτό το συρφετό τύπου Αποστόλου και Αθανασόπουλου, αλλά πρώτιστος έχει σημασία και η ψυχική ηρεμία η οποία σίγουρα επιβαρύνθηκε.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.