Ευχές του Δημάρχου Σαρωνικού στον Παραολυμπιονίκη Αριστείδη Μακροδημήτρη, για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Παραολυμπιονίκης Μακροδημήτρης Αριστείδης 1Ο Φωκιανός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Αριστείδης Μακροδημήτρης, θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, που θα διεξαχθούν από τις 7 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Μετά την θερμή και εποικοδομητική συζήτηση που είχε ο παραολυμπιονίκης την Παρασκευή 26 Αυγούστου στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Σαρωνικού, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας της Παλαιάς Φώκαιας κ. Α. Παπουτσή, υπήρξε δέσμευση του Δημάρχου για ουσιαστική στήριξη στη σημαντική προσπάθεια του αθλητή.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παραολυμπιονίκης Μακροδημήτρης Αριστείδης «Είμαστε υπερήφανοι που ένας δικός μας αθλητής συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στη μεγαλύτερη παγκόσμια αθλητική διοργάνωση. Το παραολυμπιακό κίνημα είναι, σήμερα περισσότερο από ποτέ, πηγή έμπνευσης για όλους μας. Γιατί σημαίνει προσπάθεια, ψυχική δύναμη, αφοσίωση, επιμονή και μαχητικότητα. Είναι αξίες που θαυμάζουμε, αξίες που θα θέλαμε να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας, μέσα από το σπουδαίο παράδειγμα αθλητών, όπως ο Αριστείδης Μακροδημήτρης. Είμαστε μαζί του και ελπίζουμε να επιστρέψει για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα με το στεφάνι του νικητή. Η σκέψη και η θετική ενέργεια όλων μας σε συνοδεύει στο σημαντικό σου αυτό ταξίδι. Καλή επιτυχία Αριστείδη!».


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Ευχές του Δημάρχου Σαρωνικού στον Παραολυμπιονίκη Αριστείδη Μακροδημήτρη, για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο”

  1. Ο/Η Nemesis λέει:

    Δωστου μια καντινα στην παραλία Δημαρχε. Ετσι και τον εξασφαλίζεις και θα γινει πελατης στο Super Market σου. Με ενα σμπαρο..

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.