Ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου στις παλιές σιδηροδρομικές γραμμές Αγ. Αναργύρων – Λαυρίου

Στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Ερευνητική συνδρομή στην Περιφέρεια Αττικής ως προς την προοπτική αξιοποίησης για περπάτημα και ποδήλατο εγκαταλελειμμένων σιδηροδρομικών γραμμών. Το παράδειγμα της γραμμής Αγ. Ανάργυροι – Λαύριο» (http://atticarailtrail.ntua.gr/ ), έχει  προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Κορωπίου (Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 47), ενημερωτική συνάντηση για το προαναφερόμενο πρόγραμμα από τη Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ, όπου θα γίνει και παρουσίαση της μέχρι σήμερα πορείας της έρευνας.

Στόχος είναι η ενημέρωση των αρμόδιων φορέων καθώς και η παροχή οδηγιών για την έναρξη διαδικασιών διαβούλευσης σε όλους τους Δήμους από τους οποίους διέρχεται η χάραξη της προτεινόμενης ποδηλατικής-περιπατητικής διαδρομής στην Ανατολική Αττική.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, την οποία διοργανώνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Χωρικού Σχεδιασμού και Πολεοδομικών Θεμάτων και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ερευνητικού Προγράμματος Παναγιώτης Κατσαβός, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ως άμεσα ενδιαφερόμενοι οι Δήμαρχοι των δήμων της Ανατολικής Αττικής, από τους οποίους διέρχεται η σιδηροδρομική γραμμή πάνω στην οποία έχει γίνει η χάραξη της προτεινόμενης ποδηλατικής – περιπατητικής διαδρομής (Παλλήνη, Παιανία, Κρωπία, Μαρκόπουλο, Σαρωνικός και Λαυρεωτική), οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος και Έργων των παραπάνω δήμων, καθώς και στελέχη των Τεχνικών τους Υπηρεσιών.

Επιπλέον, έχει αποσταλεί πρόσκληση στους βουλευτές Περιφέρειας Αττικής, την Περιφερειάρχη Αττικής, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Ανατολικής Αττικής, υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής, ποδηλατικούς συλλόγους και ομάδες κ.α.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.