Εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου «ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ».

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρόνια η καθιερωμένη εκδήλωση Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, από τον Σύλλογο Ποντίων Λαυρίου » Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του μνημείου των Ποντίων στο Λαύριο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας και κατόπιν έγινε μεσίστια έπαρση σημαίας και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Βαρυθυμιάδη, τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών κ. Τιλαβερίδη, και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πελοποννησίων κ. Γεώργιο Μανιάτη.

20150508_195342Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου » ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ» κ. Βαρυθυμιάδης Γεώργιος και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θεολόγος – Ιστορικός κ. Θεοδόσης Κυριακίδης  

Πηγή: Η πόλη μας

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.