«ΔΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ!» Έκθεση Παιδικών Έργων Ζωγραφικής, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου

«ΔΩΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ!» Έκθεση Παιδικών Έργων Ζωγραφικής, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου ΜαρκοπούλουΟ Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν στην Έκθεση Παιδικών Έργων Ζωγραφικής, με τίτλο: «Δώσε κι εσύ μια Ζωγραφιά!», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6:30 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Δημοτική Βιβλιοθήκη). Δημιουργοί των έργων, είναι τα μέλη των παιδικών τμημάτων «Ζωγραφικής & Δημιουργικής Απασχόλησης» του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», καθώς επίσης μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, που κλήθηκαν να εικονογραφήσουν μια φράση από το αγαπημένο τους παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο και να ζωγραφίσουν και τον εαυτό τους μέσα σε αυτό.

Το εορταστικό κλίμα θα συμπληρώσουν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων του Δήμου μας, καθώς όλοι μαζί, θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου, κατά τη διάρκεια της Ομαδικής Έκθεσης Ζωγραφικής και θα τραγουδήσουμε τα Κάλαντα!

Η κάθε Προσφορά είναι σημαντική! Αυτές οι ημέρες αποτελούν την καλύτερη αφορμή για να αγκαλιάσουμε τον συνάνθρωπο, συνδυάζοντας μάλιστα την Παιδεία με τον Πολιτισμό και την Κοινωνική Αλληλεγγύη, περνώντας στους μικρούς μας φίλους, μηνύματα ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης.

 

Σας περιμένουμε!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.