Δράσεις κατάρτισης και επιμόρφωσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Σαρωνικού

Με επιτυχία συνεχίζονται οι δράσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2,EUROLEARNING, που λειτουργεί στο Δήμο Σαρωνικού, για την κατάρτιση ανέργων και την επιμόρφωση εργαζομένων και επιχειρηματιών στην περιοχή.Στο πλαίσιο της δραστηριότητας του Κ.Δ.Β.Μ.:
–        Διοργανώνεται το Σάββατο 4 Μαρτίου δωρεάν  ημερίδα επιμόρφωσης παιδαγωγών που εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Σαρωνικού, με θέμα «Οι αναπτυξιακές διαταραχές στην προσχολική ηλικία, από την υποψία στη διάγνωση». Εισηγητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Στέλιος Μαντούδης, Αναπτυξιακός Εργοθεραπευτής.
–        Ξεκινά, σε συνεργασία με Επιμελητήρια και Συλλόγους, η υλοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων επιμόρφωσης εργαζομένων στους τομείς της εστίασης, της υγείας, της παιδαγωγικής και του εμπορίου.
–        Αναμένονται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τα αποτελέσματα της επιλογής των δικαιούχων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κατάρτιση και Πιστοποίηση Ανέργων 29-64 ετών σε κλάδους αιχμής». 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.