Δήλωση ανεξαρτητοποίησης της Δημοτικής Συμβούλου Σοφίας Μιχαηλίδου από τον Συνδυασμό της πλειοψηφίας

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας “Σαρωνικός αύριο” κατέθεσε η Δημοτική Σύμβουλος Αναβύσσου κα Σοφία Μιχαηλίδου. Την δήλωση ανέγνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Πρόεδρος κα Μαρία Κόλλια. 

Η κενή πολιτικού περιεχομένου δήλωση της κας Μιχαηλίδου, διαβάστηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ., παρ΄ ότι η κα Κόλλια επέμενε να διαβαστεί από την ίδια. Η ίδια δήλωσε ότι είχε φωνητικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να φωνάζει(!!!).

Μετά την ανάγνωση της δήλωσης, δόθηκε ο λόγος στον Δήμαρχο, προκειμένου να απαντήσει στα περί διαφορετικών αντιλήψεων και πρακτικών, που δεν συνάδουν με την πολιτική του Δήμου, τις οποίες διαφορές βέβαια επί τρία χρόνια, δεν είχαμε την τύχη όλοι εμείς οι πολίτες να διαπιστώσουμε, μια και η κα Τσιγαρίδα  δεν πήρε τον λόγο ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για να τις γνωστοποιήσει. Ο κος Σωφρόνης, όπως φαίνεται από την ομιλία του, δεν ασχολήθηκε με την δήλωσή της και αναφέρθηκε στο κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης που ήταν το τεχνικό πρόγραμμα και στην δυσκολία υλοποίησης των έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος και τα οποία δεν υλοποιούνται λόγω έλλειψης πόρων. 

Η κα Μιχαηλίδου είναι η τέταρτη Σύμβουλος που ανεξαρτητοποιείται οικειοθελώς από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας, μετά τον κ. Μποστανίτη και την εκδίωξη των Αθανασόπουλου – Δημητρίου.

Η αποχώρηση της κας Μιχαηλίδου ήταν αναμενώμενη και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί μετά την φιμολογούμενη υποψηφιότητα του συζύγου της κ. Χρήστου Τσιγαρίδα ως Δημάρχου, απλώς αναζητείτο η αφορμή. Και βρέθηκε μάλλον με την πρόταση του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, την οποία υπερψήφισε τον Ιούνιο του 2016, αλλά καταψήφισε τον Νοέμβριο του 2017. Το τι μεσολάβησε, διαφαίνεται από τις συζητήσεις του συζύγου της, ο οποίος ως υποψήφιος  πλέον, δήλωνε ότι δεν συμφωνούσε με την πρόταση για το ΒΙΟΠΑ. Το που βέβαια προτείνει, ως υποψήφιος πάντα, να δημιουργηθεί το ΚΕΛ δεν το έχει δηλώσει. 

Θα ήταν πολιτικώς ορθό η κα Μιχαηλίδου, εφόσον ο σύζυγός της θα είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος, να παραιτηθεί και της δημοτικής έδρας, διαφορετικά αφήνει ανοικτό ένα κεφάλαιο. Εάν δηλαδή  ο κ. Τσιγαρίδας εκτεθεί ως υποψήφιος και παρ΄ ελπίδα εκλεγεί, ίσως να ανεξαρτητοποιούνται οι συμμετέχοντες στον συνδυασμό του και να κρατούν την έδρα τους, φέρνοντας  ως παράδειγμα την σύζυγό του.  Ο ίδιος δεν θα μπορεί να φέρει ως φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση την σύζυγό του.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.