Για ποιους αιρετούς χτυπάει η καμπάνα του ΣΔΟΕ;

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες κάποιοι δήμαρχοι (και μεγαλοδήμαρχοι), περιφερειάρχες, πρώην νομάρχες και πρώην δήμαρχοι θα πρέπει να ανησυχούν καθώς ανοίγουν παλαιοί φάκελοι του ΣΔΟΕ που είχαν κουκουλωθεί όπως-όπως από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Προς το παρόν η στήλη δεν δημοσιεύει ονόματα αλλά, όπως έλεγε κυβερνητική πηγή, “αυτοί που πρέπει να ανησυχούν το γνωρίζουν πολύ καλά”.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Για ποιους αιρετούς χτυπάει η καμπάνα του ΣΔΟΕ;”

  1. Ο/Η Konstantin λέει:

    Καιρός να ελέγξουν και δικηγόρους και δικηγορικά γραφεία που, μόνο από σοβαρή αμέλεια? όχι βέβαια από συνεργεία? με τους διαπλεκόμενους των ΟΤΑ, πληρώνονται με χρήματα του Δημοσίου για συνδράμουν σε απότοκες δικαστικές αποφάσεις νομιμοφάνειας στη κατάχρηση της περιουσίας της ολότητας των κατοίκων.

    Θα πρέπει δημιουργηθεί υποχρεωτικά ιδική σελίδα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, με πρόσβαση και ενημέρωση σε αντίστοιχες Υπηρεσίες, όπου να καταγράφονται όλες οι αποφάσεις και ενέργειες των ΟΤΑ για προσφυγή στην υπεράσπιση της κοινόχρηστης περιουσίας της Εκκλησίας του Δήμου, με στοιχεία του δικηγορικού Γραφείου ή του δικηγόρου, όπου ο Δήμος θα παρουσιάζει ΚΑΙ τα έγγραφα στοιχεία με τα οποία συνέδραμε τους πληρεξούσιους για το νόμιμο της υπεράσπισης του δίκαιου της υπόθεσης, ΟΠΟΤΕ εκεί θα μπορεί να ενημερώνεται ΚΑΙ ο ενεργός πολίτης και να παρεμβαίνει με παρατηρήσεις και ΔΙΚΑ του στοιχεία, στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή του ο Δήμος, αλλά είναι και στην υποχρέωση των δυνατοτήτων των νομικών εκπροσώπων να τα ζητήσουν από το Δήμο ή άλλως από του υπεύθυνους των τμημάτων των υπηρεσιών του Δήμου.

    Γιατί οι διαπλεκόμενοι στη διαφθορά και κατάχρηση της Δημοτικής περιουσίας της ΟΛΟΤΗΤΑΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ της ασυλίας του μη ελέγχου της διαπλοκής τους.

    Δηλαδή δε μπορεί να είσαι καταπατητής Δημοτικής περιουσίας, και ταυτόχρονα σαν δικηγόρος να σου αναθέτει να υπερασπιστής υποθέσεις στις οποίες είσαι συνδιαπλεκόμενος καταπατητής.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.