Βρέθηκε στο Καματερό το κλεμμένο από την Παλαιά Φώκαια JCB του Δήμου Σαρωνικού

JCBΣτο Καματερό Αττικής βρέθηκε, τρεις ημέρες μετά την κλοπή του από την Παλαιά Φώκαια, το σκαπτικό μηχάνημα (JCB) του Δήμου Σαρωνικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κλέφτες προόριζαν το εργαλείο για κάποια “δουλειά” και είχαν προλάβει να του αλλάξουν μπαταρία και να επισκευάσουν το μπροστινό λάστιχο που ήταν ξεφούσκωτο. Άρα δεν το προόριζαν για ανταλλακτικά, ενώ δεν αποκλείεται να οργάνωναν κάποια επιχείρηση “εισβολής” και τους ήταν απαραίτητο ένα βαρύ μηχάνημα. Με τέτοια μηχανήματα έχουν αφαιρέσει στο παρελθόν ΑΤΜ από τραπεζικά καταστήματα. 

Σύμφωνα με την ειδησιογραφία, συνελήφθη σπείρα αλλοδαπών οι οποίοι έκλεβαν τρακτέρ και σκαπτικά μηχανήματα, τα οποία μετέφεραν στην Αλβανία. Ενδεχομένως και το JCB της Φώκαιας να προοριζόταν για μετανάστευση στη γείτονα, ώστε να συμβάλει στην οικονομική της ανάπτυξη!!!  

Τέλος καλό, όλα καλά όπως λέει ο λαός μας, αφενός γιατί δεν κατάφεραν οι κλέφτες να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα για κάποια παράνομη πράξη και αφετέρου που επανέκτησε ο Δήμος ένα χρήσιμο εργαλείο. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.