Απονομή επαίνων στους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ, από τον Δήμο Μαρκοπούλου

ΒραβεύσειςΤην καθιερωμένη απονομή επαίνων οργάνωσε και φέτος ο Δήμος Μαρκοπούλου, για τους μαθητές του 1ου και 2ου Λυκείου του Δήμου Μαρκοπούλου, που εισήχθησαν σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», ενώ για δεύτερη συνεχή χρονιά, τιμήθηκαν και οι αθλητές του Δήμου μας, που κατέκτησαν χρυσό, αργυρό ή χάλκινο μετάλλιο, σε βαλκανικό, ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο επίπεδο.

Βραβεύσεις-2Οι τρεις πρώτοι μαθητές, που συγκέντρωσαν τα περισσότερα μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, έλαβαν χρηματικό έπαθλο της τάξεως των χιλίων (1.000) Ευρώ ο καθένας, από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Το χρηματικό έπαθλο παρέδωσε προσωπικά, ο κος Γιώργος Ζαχαριάδης, Τομεάρχης Σχέσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Δ.Α.Α. «Ελ. Βενιζέλος».

Τιμητικό Έπαινο έλαβε επίσης από τον Δήμο Μαρκοπούλου, ένας ξεχωριστός συμπολίτης μας, ο Διοικητής Αν. Αττικής και Π.Υ. Μαρκοπούλου, Αρχιπύραρχος, Αθανάσιος Τζοΐτης, ο οποίος μαζί με τους συναδέλφους του, εφέτος το καλοκαίρι, έσωσαν δύο φορές το δάσος, μεταξύ Πόρτο Ράφτη και Κουβαρά!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.