Αποδίδει ήδη «καρπούς» το νέο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Παλαιών Ρούχων, στους Κόκκινους Κάδους του Δήμου Μαρκοπούλου.

Αποδίδει ήδη _καρπούς_ το νέο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Παλαιών Ρούχων, στους Κόκκινους Κάδους του Δήμου ΜαρκοπούλουΑποδίδει ήδη «καρπούς», η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής από τις αρχές του καλοκαιριού, για την Ανακύκλωση ΠΑΛΑΙΩΝ ρούχων, ζευγαριών παπουτσιών, ζωνών, τσαντών και λευκών ειδών, στους (26) κόκκινους κάδους που έχουν τοποθετηθεί στην πόλη!

Συνδυάζοντας την Ανακύκλωση με την Κοινωνική Αλληλεγγύη, το πρωτοποριακό αυτό Πρόγραμμα, πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Μαρκοπούλου, με την εταιρεία «RECYCOM – Β. ΑΡΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ». Η εταιρεία περισυλλέγει από τους κόκκινους κάδους, τα παλαιά ενδύματα που δεν μπορούν πια να ξαναχρησιμοποιηθούν, και τα ανακυκλώνει, μετατρέποντάς τα σε χρήσιμα υλικά, όπως γέμιση καθισμάτων αυτοκινήτων, σάκων του μποξ, στουπιά κ.τ.λ.

Συγχαίρουμε τους συμπολίτες μας για τη συμμετοχή τους, σε ένα ακόμη Πρόγραμμα Ανακύκλωσης του Δήμου μας, διαχωρίζοντας από τα «σκουπίδια» τους, τα άχρηστα πλέον ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη κ.τ.λ., τα οποία μειώνουν τον όγκο απορριμμάτων της πόλης μας και επαναχρησιμοποιούνται για τη δημιουργία άλλων χρήσιμων υλικών, ενώ έμμεσα, ενισχύουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, αφού η εταιρεία προσφέρει αντισταθμιστικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Η εταιρεία RECYCOM, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, μέσω εκπροσώπου της, παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου διακόσια είκοσι δύο (222) τεμάχια ντοματοχυμού, κατόπιν συνεννόησης, προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες του.

Ευχαριστούμε την εταιρεία RECYCOM, για τη μέχρι τώρα συνεργασία.

Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες εκείνους πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις, που με τη δική τους έμπρακτη προσφορά και Αλληλεγγύη, συνεχίζουμε να στηρίζουμε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους συμπολίτες μας, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν ρούχα, παπούτσια κ.τ.λ. σε καλή κατάσταση, όπως και τρόφιμα μακράς διαρκείας, μπορούν να τα παραδίδουν εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Οι ειδικοί κόκκινοι κάδοι Ανακύκλωσης ΠΑΛΑΙΩΝ ενδυμάτων, είναι τοποθετημένοι στις ακόλουθες οδούς:

Στο Μαρκόπουλο:

Δημοσθένους Σωτηρίου, Δημαρχείο Μαρκοπούλου

Αθηνών, ΚΤΕΛ Μαρκοπούλου

Πλατεία Πετούρη, Πούσι Ρι

Γ. Πίνη, Πλατεία Σάρας

Ευαγγελιστρίας, Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου

Ανθέων και Επικούρου, 3ο Νηπιαγωγείο

Β. Πετούρη, 4ο Νηπιαγωγείο

Καραολή Δημητρίου, 1ο Δημοτικό

Μυρρινούντος 22, 2ο Δημοτικό

Κ. Σωτηρίου, 3ο Δημοτικό – Λύκειο

Ι. Παπαβασιλείου, Γυμνάσιο

34ο χλμ. Λ. Πόρτο Ράφτη, Αγ. Τριάδα (Δοντάς)

Μυρρινούντος

Ελ. Δημοκρατίας

Αθηναϊκής Δημοκρατίας

Λ. Μαρκοπούλου

 

Στο Πόρτο Ράφτη:

Λ. Πόρτο Ράφτη, Δημοτικό Υποκατ/μα Δήμου Μαρκοπούλου στο Π. Ράφτη

Αγίου Νικολάου, Άγιος Νικόλαος – Λιμάνι Πόρτο Ράφτη

Μελίνας Μερκούρη 1, (πίσω από Goody’s)

Καρόλου Κουν 1-3, 1ο Δημοτικό – 3ο Δημοτικό

Σωτήρος, 2ο Γυμνάσιο

Λ. Γρέγου – Ηρακλέους, Κοράλι

Αρτέμιδος – Κεφαλληνίας

Εθνάρχου Μακαρίου

Πανοράματος

Ελ. Βενιζέλου και Μαρκέλλας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.