Απαγόρευση αλιείας από το Λιμενικό Σαρωνικού

Απαγόρευση αλιείας από το Λιμενικό Σαρωνικού

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ανακοινώνεται η απαγόρευση της αλιείας με κάθε μέσο από την ξηρά και από τη θάλασσα σε απόσταση διακοσίων μέτρων από την ακτή, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, κατά το χρονικό διάστημα από 01/06/2017 έως 30/09/2017 στις παρακάτω παραλίες του Δήμου Σαρωνικού, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες, για το έτος 2017:

  • Η παραλία Κοχύλια Λαγονησίου. 
  • Η παραλία «Mediterraneo» Λαγονησίου. 
  • Η παραλία «Grand Beach» Λαγονησίου.
  • Η παραλία Πεύκο Λαγονησίου.

Επίσης, ανακοινώνεται η απαγόρευση της αγκυροβολίας, της παραμονής μηχανοκίνητων θαλασσίων μέσων αναψυχής και κάθε είδους σκάφους καθώς επίσης και της εκκίνησης /επιστροφής τους όταν εκατέρωθεν του σημείου και σε απόσταση εκατό (100) μέτρων υφίστανται λουόμενοι, στις ως άνω περιοχές και κατά το χρονικό διάστημα από 01/06/2017 έως 30/09/2017.
Οι παραβάτες, με την επιφύλαξη της ισχύουσας κάθε φοράς αλιευτικής νομοθεσίας και ανεξάρτητα από τυχόν ποινικές, πειθαρχικές ή άλλες συντρέχουσες ευθύνες, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α΄), ως ισχύει.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.