Απάντηση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδεσμου Αττικής προς την “Κίνηση Ενεργών Πολιτών Παράκτιου Μετώπου Σαρωνικού”

Έγγραφη απάντηση απέστειλε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Αττικής, σε καταγγελία που αφορά την απόθεση απορριμμάτων στους ΧΑΔΑ του Σαρωνικού και την οποία κοινοποίησε η “Κίνηση Ενεργών Πολιτών Παράκτιου Μετώπου Σαρωνικού”. Η απάντηση δίδεται μέσω του Αττικού Παρατηρητή, γιατί η “Κίνηση” δεν έχει δώσει στοιχεία διεύθυνσης και η καταγγελία της δεν υπογράφεται από φυσικά πρόσωπα. Βέβαια από το ύφος της και το περιεχόμενό της  καταλαβαίνει εύκολα ο οποιοσδήποτε από ποιους προέρχεται…. 

Είναι απορίας άξιο, γιατί κάποιοι δεν έχουν το θάρρος να υπογράψουν μια σοβαρή καταγγελία που κάνουν. Η εισαγωγή στον τίτλο της λέξης “Παράκτιου Μετώπου”, θέλει προφανώς να κατευθύνει προς συγκεκριμένη πλευρά τις σκέψεις για την ταυτότητα των καταγγελόντων. Η προσπάθεια  τους, κρίνεται ως ανεπιτυχής. Ίσως πάλι, η επώνυμη καταγγελία να αποκάλυπτε τις σχέσεις των καταγγελόντων με το προηγούμενο δημοτικό καθεστώς ή τον δικό τους προσωπικό ρόλο στην διαχείριση των χωματερών,  την προηγούμενη τετραετία.

Δείτε στη συνέχεια την έγγραφη απάντηση του Ε.Δ.Σ.Α. προς τους καταγγέλλοντες και τον Δήμο Σαρωνικού.

7167-15 ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ-1 7167-15 ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ-2 7167-15 ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ-3 7167-15 ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ-4ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 1_6993-15

 

 

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Απάντηση του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδεσμου Αττικής προς την “Κίνηση Ενεργών Πολιτών Παράκτιου Μετώπου Σαρωνικού””

  1. Ο/Η Φωκιανός λέει:

    Αποκλείεται την καταγγελία να την έκανε ο γνωστός παράγοντας που μπλέχτηκε ως ενεργός διώκτης των ΚΕΛ, των χωματερών και τώρα απομονωμένος προσπαθεί να βρει αντικείμενο ενεργής απασχόλησης, κάνοντας ανώνυμες καταγγελίες;

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.