Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Δημήτρη Λουκά η κ. Ιωάννα Κουλουβράκη

Η Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κα Ιωάννα Κουλουβράκη, δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη του Δημάρχου κ. Δημήτρη Λουκά.

Η κα Κουλουβράκη θα ανακοινώσει επισήμως τους λόγους της απόφασής της στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως δήλωσε σε σχετική ερώτηση του Α.Π. 

Η κα Κουλουβράκη είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του Δημάρχου από την Δημοτική Ενότητα Κερατέας και είχε έρθει 2η στη σειρά κατάταξης σε ψήφους.

Με τον ορισμό της ως Αντιδήμαρχος  είχε αναλάβει τα καθήκοντα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμήμα Οικιστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομικών Εφαρμογών, Τμήμα Μελετών και Έργων). Την εποπτεία και ευθύνη των τεχνικών υπηρεσιών και συγκεκριμένα Οικοδομικών Αδειών, Ελέγχου Κατασκευών, Πολεοδομικών και χωροταξικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων και Αδειοδοτήσεων. Είχε επίσης τη μεριμνά για την διενέργεια επιθεωρήσεων για αυθαίρετες καταλήψεις και επεμβάσεις στους κοινόχρηστους χώρους και την ευθύνη αποκατάστασης.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.