Ανακοινώνονται εντός της ημέρας οι νέοι Αντιδήμαρχοι Σαρωνικού

Εντός της ημέρας (8/3/2017), ανακοινώνονται από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Σωφρόνη οι νέοι Αντιδήμαρχοι Σαρωνικού, για τα επόμενα δυόμισι χρόνια της θητείας.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Οι παραμένοντες

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες αναλαμβάνουν ως Αντιδήμαρχοι, η κα Πέγκυ Γεωργοπούλου Δημοτική  Σύμβουλος Σαρωνίδας, ο κ. Μανόλης Χαρίτος Δημοτικός Σύμβουλος Αναβύσσου, ο κ. Βασίλης Μπούτσης Δημοτικός Σύμβουλος Καλυβίων και ο κ. Αποστόλης Αποστόλου δημοτικός Σύμβουλος Παλαιάς Φώκαιας. Παραμένουν ως Αντιδήμαρχοι, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος ο κ. Σάββας Γκέραλης  και ο κ. Σταμάτης Γκίνης Δημοτικός Σύμβουλος Κουβαρά.

Οι απερχόμενοι αντιδήμαρχοι είναι οι Μιχάλης Αδάμης, Σπύρος Δημητρίου, Ηλίας Μπουκοβάλας και Αικατερίνη Γκούμα.   

Με αυτή την απόφαση του Δημάρχου οι προερχόμενοι από τα Καλύβια Αντιδήμαρχοι θα είναι ένας, από την Ανάβυσσο δύο και από ένας από τις υπόλοιπες δημοτικές κοινότητες.

Οι αποχωρούντες

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο κ. Σάββας Γκέραλης είχε αναλάβει ρόλο «υπερδημάρχου», «αναθέτοντας» αρμοδιότητες στους υποψήφιους Αντιδημάρχους και θέσεις στους αποχωρούντες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός και να εκφραστεί η έντονη δυσαρέσκεια ορισμένων.

Σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση των απερχομένων και των νέων Αντιδημάρχων, όπου θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις του Δημάρχου. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.