Αναβαθμίζεται το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και internetστο Δήμο Σαρωνικού

%ce%b4%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-internetΣε εξέλιξη βρίσκεται η αναβάθμιση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και internetστην περιοχή του Δήμου Σαρωνικού, με την τοποθέτηση οπτικών ινών. Το έργο υλοποιείται από τον ΟΤΕ, με τη συνεργασία και τη συνδρομή του Δήμου Σαρωνικού. Ήδη αναβαθμίζεται το δίκτυο στις περιοχές της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας, ενώ ακολουθούν εργασίες αναβάθμισης στο Λαγονήσι, στη Σαρωνίδα, στα Καλύβια και στον Κουβαρά.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, αναμένεται μέχρι τα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2017 να έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση σε όλη την έκταση του Δήμου Σαρωνικού. Με την ολοκλήρωση του έργου, πάνω από το 80% των χρηστών θα έχουν στη διάθεσή τους γραμμή VDSL, η οποία θα αποδίδει ταχύτητες έως και 50 MBps.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, «η αναβάθμιση της ψηφιακής υποδομής στην περιοχή μας είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Δημιουργεί νέες δυνατότητες για τις τοπικές μας επιχειρήσεις, αλλά και για τη βελτίωση της καθημερινότητας κάθε πολίτη. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε σε άμεση συνεννόηση με τον ΟΤΕ και παρέχουμε κάθε βοήθεια, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί ομαλά στο συντομότερο δυνατό χρόνο.»

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Αναβαθμίζεται το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και internetστο Δήμο Σαρωνικού”

  1. Ο/Η Πάνος λέει:

    Και στην καλύτερη περίπτωση να αναβαθμιστουν τα KVO (καφαο) με τις συγχρονες υποδομές και ταχύτητες αν το σπιτι σου είναι σε αποσταση 500 και πλεον μετρα δεν πιανει ταχυτητες πάνω απο 4Mbps. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για VDSL η ακόμα καλύτερα για οπτική ινα στο σπίτι! Υποβάθμιση τεχνολογιών είναι η περιοχή! Ουτε συγκοινωνίες, φυσικό αεριο, μεταφορές , δρόμοι, υποδομές , ποιοτητα υπηρεσιών! Απογοητευση σκέτη και δεν υπάρχει επλίδα!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.