Αίτηση ενημέρωσης σχετικά με το ιχθυοτροφείο της εταιρείας «ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ»

Προς

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ &
ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Π.Ε.Α.Α.
Ταχ. Δ/νση: 17ο χλμ Λ. Μαραθώνος
Ταχ. Κώδικας: 15351, Παλλήνη                        ΑΡ.ΠΡΩΤ. 42803/28-2-2017

Κύριοι,

Με το υπ΄ αριθμό πρωτοκόλλου 126995/27-9-2016  έγγραφό σας γνωστοποιήσατε την επιβολή Διοικητικής Κύρωσης στην εταιρεία ‘’ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ’’, λόγω παραβάσεων της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας αναφορικά με την πλωτή μονάδα εκτροφής θαλάσσιων ιχθύων στη θαλάσσια περιοχή «Στενού Γαϊδουρονησίου», θέση «Κασιδιάρα» του Δήμου Σαρωνικού.

Προκειμένου να ενημερώσουμε τους αναγνώστες της ενημερωτικής ιστοσελίδας «ΑΤΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», για τα αποτελέσματα της επιβολής διοικητικής κύρωσης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα ακόλουθα: 

  1. Καταβλήθηκαν τα ποσά των προστίμων που αντιστοιχούν ανά παράβαση συνολικού ύψους 5.000 €;
  2. Η εταιρεία συμμορφώθηκε με τις διατάξεις της Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας, τις οποίες παραβίασε και προκάλεσαν τα πρόστιμα που επιβάλλατε;

Παρακαλώ να μου γνωστοποιήσετε τα αποτελέσματα σχετικών νεότερων ελέγχων σας, για τις συνθήκες λειτουργίας της πλωτή μονάδα εκτροφής ιχθύων. 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ

Διαχειριστής ενημερωτικής ιστοσελίδας

ΑΤΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

paratiritis@attikos.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.