Έκθεση με κλασικά οχήματα (Athens Classic Festival) στο MEC Παιανίας από 12-14 Μάη

Το περιοδικό CLASSIC CENTURY και η EXPOCLASSIC διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά μεγάλη έκθεση με κλασικά οχήματα (Athens Classic Festival) στο MEC Παιανίας από 12-14 Μάη. Η έκθεση αυτή αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός και πολυθέαμα  στο χώρο των ιστορικών οχημάτων και της ρετρό εποχής. Οι παλαιότεροι θυμούνται και οι νεώτεροι μαθαίνουν !!

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο επισκέπτης θα μπορεί να θαυμάσει πάνω από 140 κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και λεωφορεία από το 1940 – 1985. Την έκθεση πλαισιώνουν αρκετές λέσχες κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, συλλέκτες, επαγγελματίες με προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και μια έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από την παλαιά εποχή καθώς επίσης και καλιστεία οχημάτων.

 Φέτος θα έχουμε και την κλήρωση ενός VW Beetle 1977 αξίας 6.500 ευρώ. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση αυτή με το εισητήριο σας. Η κλήρωση θα γίνει στην τελετή λήξης της έκθεσης την Κυριακή 14 Μάη στις 8 ώρα το βράδυ.

Σκοπός της έκθεσης είναι η  συσπείρωση και αλληλογνωριμία των φίλων της παλαιάς εποχής, η μετάγγιση της αγάπης μας στη νέα γενιά, η  προβολή των επαγγελματιών του χώρου του αυτοκινήτου, η  γνωριμία των επισκεπτών με το περιοδικό Classic Century, η  απόκτηση κλασικού οχήματος σε όσους το αναζητούν και  η  νοσταλγία του παρελθόντος μέσα από μουσική, φωτογραφίες, ομιλίες .

Σας περιμένουμε στη μεγάλη γιορτή των κλασικών οχημάτων !!!

Πληροφορίες – Συμμετοχές:  Ρασιδάκης Μιχάλης (6970 446565)

www.ExpoClassic.gr   και   www.ClassicFestival.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.