Άρση Επικινδυνότητας παιδικών χαρών του Σαρωνικού

Το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού ενέκρινε ομόφωνα την εισηγητική τεχνική έκθεση για τη μελέτη του έργου «Αναβάθμιση και Άρση Επικινδυνότητας παιδικών χαρών».
«Η διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας των παιδιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους στους χώρους αναψυχής είναι υποχρέωσή μας. Αφού μελετήσαμε ενδελεχώς την υφιστάμενη κατάσταση των παιδικών χαρών στον Δήμο μας, καταγράψαμε όλες τις ανάγκες και συντάξαμε τη σχετική μελέτη, ώστε οι μικροί μας φίλοι να χαίρονται με ασφάλεια το παιχνίδι τους αλλά και οι γονείς να μην ανησυχούν για τα παιδιά τους. Ευελπιστούμε ότι η Περιφέρεια θα δείξει την απαιτούμενη ευαισθησία και θα προβεί στην άμεση χρηματοδότηση του έργου, το οποίο αφορά την ασφάλεια των πολιτών και ιδιαίτερα των παιδιών», τονίζει ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.