Άνοιξε η έκθεση «Πριν την άφιξη των δεινοσαύρων» του M. Ricci στο Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο Λαυρίου

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο, 21/02/2015, η εκπαιδευτική έκθεση του Ιταλού καλλιτέχνη και γλύπτη Michelangelo Ricci, με τίτλο «Πριν την άφιξη των δεινοσαύρων».

Από το Σαντομόρο, Πιστόια, Τοσκάνη, Ιταλία ο Γλύπτης Michelangelo Ricci προτείνει μία έκθεση για τους μικρούς των σχολείων και για τους μεγάλους της ζωής.
Μία σχολική διδακτική διαδρομή από το Big Bang (Μεγάλη Έκρηξη), το Γαλαξία μας, το Ηλιακό μας Σύστημα, τη ζωή πάνω στη Γη, τους Δεινόσαυρους, τα Προϊστορικά Ζώα, την Ανθρώπινη Εξέλιξη και την Εκβιομηχάνιση.
Μία διαδρομή που παρουσιάζεται σε γλυπτά μικρής κλίμακας και σε τεχνικό-επεξηγηματικούς πίνακες.
Με την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Λαυρεωτικής, του Βιοτεχνικού Βιομηχανικού Εκπαιδευτικού Μουσείου, του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ».

Η έκθεση φιλοξενείται στο Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο και θα διαρκέσει μέχρι τις 04 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό όλες τις ημέρες της εβδομάδας, τα πρωινά 09:30-13:00 και τα απογεύματα 15:30-19:00.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Βιοτεχνικού Βιομηχανικού Εκπαιδευτικού Μουσείου στο τηλ. 22920-25575 ή στο email: bbem@otenet.grΤο εισιτήριο είναι μόνο 2€ και για όσους θέλουν κάποιο αναμνηστικό, υπάρχει η δυνατότητα να το βρει σε πολύ προσιτές τιμές για όλους!

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.