Το ψηφοδέλτιο Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – Οριστικά εκτός ο Αλέξης Μητρόπουλος – Ο Μπαλτάς επικεφαλής

Εκτός ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε τελικά να μείνει ο Αλέξης Μητρόπουλος, κατά τη δραματική συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από τις αντιδράσεις πολλών κομματικών στελεχών.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η κομματική επιτροπή είχε εισηγηθεί να τοποθετηθεί ο κ. Μητρόπουλος στην τελευταία τιμητική θέση και ο ίδιος είχε απαντήσει θετικά.

Στη συγκεκριμένη περιφέρεια έγινε και μια ακόμη ανατροπή σε σχέση με την αρχική εισήγηση, καθώς αποκλείστηκε τελικά και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Λεβέντης, που προορίζονταν για την έκτη θέση, την οποία κατείχε η Ελένη Σωτηρίου, που ψήφισε κατά του μνημονίου, αποχώρησε από το κόμμα και δεν θα είναι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τίθεται ο πρώην υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, ο οποίος έχει επικριθεί με σφοδρότητα για  τον εξοβελισμό της αριστείας από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Το ψηφοδέλτιο της Αττικής διαμορφώθηκε τελικά ως εξής, κατά σειρά κατάταξης:

Αριστείδης Μπαλτάς, Νάσος Αθανασίου, Πάνος Σκουρολιάκος, Γιώργος Πάντζας,  Γιάννης Δέδες, Κατερίνα Καράλη,  Κατερίνα Θεοχάρη,  Άννα Στεργίου, Σταύρος Καραγκούνης, Θόδωρος Γκοτσόπουλος, Κ. Καλογρανης, Α. Μαραγκάκη, Ε. Δελαγραμμάτικα,  Ν. Πέππας, Κώστας Δέδες, Γιωτα Παππά, Ευαγγελία  Ντελάκη,  Σπύρος Μιχαήλ, Πάνος Ροδάκης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.