Το Κορωπί αποφασίζει για το αποχετευτικό του Σαρωνικού

Επιβεβαιώνεται ο Αττικός Παρατηρητής


Στις 18 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορωπίου με θέμα την αποχέτευση ακαθάρτων του παραλιακού μετώπου του Σαρωνικού που περιλαμβάνει και την περιοχή της Αγίας μαρίνας Κορωπίου. 

Όπως έγραψε κατ΄αποκλειστικότητα η ιστοσελίδα μας στις 6 Αυγούστου 2018, ο οδικός χάρτης προβλέπει τη λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο του γειτονικού Δήμου (Κορωπίου), η οποία όπως πληροφορηθήκαμε είναι εξασφαλισμένη κατά μεγάλο ποσοστό και θα εισαχθεί ως πρόταση της ΕΥΔΑΠ στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σαρωνικού. 

Η υπερψήφιση της πρότασης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Σαρωνικού, θεωρείται δεδομένη, μια και αφαιρεί κάθε επιχείρημα από την αντιπολίτευση, αλλά κυρίως από τον Πέτρο Φιλίππου, που έχει παραμείνει στην ανέξοδη και πολλαπλώς απορριπτέα ιδέα, περί μεταφοράς των λυμάτων στην Ψυττάλεια.  Θεωρούμε ότι η πρόταση θα υποστηριχθεί σχεδόν ομόφωνα, μια και οι ομάδα Φιλίππου – Τσαλικίδη, δεν θα ήθελε να καταγραφεί, για μία ακόμα φορά, ως ο νεκροθάφτες του αποχετευτικού, όπως έγινε το 2012 και το 2017. 

Λεπτομέρειες για την τοποθεσία όπου θα οδηγηθούν τα λύματα του παραλιακού μετώπου και οι προϋποθέσεις κατασκευής και λειτουργίας θα έχουμε σε επόμενη ανάρτησή μας. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Το Κορωπί αποφασίζει για το αποχετευτικό του Σαρωνικού”

  1. Ο/Η Sophia λέει:

    Το Κορωπί πάει Ψυτάλλεια καθόσον γνωρίζουμε. Ωστόσο δημοτικό συμβουλιο είχε γίνει και για να πάμε στο Μαρκόπουλο αλλά βρήκαμε τις πόρτες κλειστές και μοιρασμένο το δήμο μας με Κουβαρά και Καλύβια να αποχετεύονται στο Μαρκόπουλο με συγκεκριμένο αριθμό συνδέσεων. Όπως και να έχει ωστόσο πρέπει να γίνει ένα μεγάλο έργο και πάλι για να μπορέσουμε να φθάσουμε τα αντλιοστάσια που θα μας ενώσουν με το Κορωπί. Όλοι γνωρίζουν πάντως ότι τίποτε δεν γίνεται χωρίς την τεχνογνωσία και την τεχνοοικονομική υποστήριξη της ΕΥΔΑΠ.
    ΟΨΟΜΕΘΑ…

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.