Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου συλλέγει καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων

12637396_1024927904246752_50116285_oΟ«Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων»  επεκτείνει την δράση του και στο Λαύριο. Με την υποστήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου συλλέγει πλαστικά καπάκια από νερό, γάλα, λάδι, χυμούς, απορρυπαντικά, αναψυκτικά, προσφέροντας έτσι αναπηρικά αμαξίδια σε κάποιο παιδί με κινητικά προβλήματα.

Ανακυκλώνοντας τα πλαστικά καπάκια
προσφέρουμε σε παιδιά με κινητικά προβλήματα αναπηρικά αμαξίδια

Εφαρμόζουμε την Ανακύκλωση στην καθημερινότητα μας με διπλό όφελος:

Προστατεύουμε τον Πλανήτη μας.

Η ανάγκη ενός παιδιού, γίνεται χαρά!!!

Περισσότερες πληροφορίες για την συλλογή καπακιών στην περιοχή μας μπορείτε να λάβετε επικοινωνώντας με την κα Λιάνα Γκίνη, Διευθύντρια του Ειδ. Δημοτικού Σχολείου Λαυρίου στο τηλέφωνο 2292022095.

Περισσότερα στοιχεία για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.atiximata.gr ή στο Email atiximata98@gmail.com.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαυρίου συλλέγει καπάκια για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων”

  1. Ο/Η Falco Tinnunculus λέει:

    Συγχαρητήρια

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.