Τοποθέτηση ηλεκτρονικών πινακίδων στο Δήμο Σαρωνικού

il_pinakidaΗλεκτρονικές πινακίδες ενημέρωσης εγκατέστησε ο Δήμος Σαρωνικού σε κεντρικά σημεία των δημοτικών ενοτήτων, στο πλαίσιο των δράσεων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.
Το έργο, που χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου, περιελάμβανε τη συντήρηση και επανατοποθέτηση υφιστάμενων πινακίδων, καθώς και αγορά νέων.
Συνολικά, έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν επτά πινακίδες τεχνολογίας LED σε ισάριθμα σημεία του Δήμου. Συγκεκριμένα: στο δημοτικό κατάστημα Καλυβίων, στη Λεωφόρο Καλυβίων στο Λαγονήσι, στην κεντρική πλατεία Κουβαρά, στη Λεωφόρο Σουνίου στην Πέτα, στην κεντρική πλατεία της Σαρωνίδας, στην κεντρική πλατεία της Παλαιάς Φώκαιας, καθώς και στη λεωφόρο Καραμανλή στην Ανάβυσσο.
Στις πινακίδες αναγράφονται σε εναλλασσόμενη μορφή ανακοινώσεις για εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες του Δήμου, κοινωνικά μηνύματα, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες, όπως ημερομηνία, θερμοκρασία κ.ά.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά:
«Μια από τις κυριότερες δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής είναι η προστασία της αισθητικής του τόπου μας, ως προϋπόθεση για μια καλύτερη καθημερινότητα. Κι αυτή τη δέσμευση κάνουμε πράξη, βήμα προς βήμα, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την εικόνα της πόλης, αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς τους Δημότες.»

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.