Τελικά τοποθέτησαν την ηλεκτροκίνητη ράμπα κολύμβησης στην παραλία των Αλυκών Αναβύσσου, μετά τις διαμαρτυρίες ΑΜΕΑ

rabesO Δήμος Σαρωνικού προχώρησε τελικά τέλος Ιουνίου, στην τοποθέτηση ηλεκτροκίνητης ράμπας κολύμβησης σε μία παραλία, με σκοπό την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, μετά την διαμαρτυρία ΑμεΑ, οι οποίοι είχαν προσέλθει στην παραλία των Αλυκών, αλλά μην βρίσκοντας την ράμπα, αποχώρησαν (δείτε εδώ). Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η ράμπα τοποθετήθηκε στην παραλία των Αλυκών  Αναβύσσου και τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθεί και η ράμπα στην παραλία της Γαλάζιας  Ακτής  Λαγονησίου.
«Η προσβασιμότητα σε κοινά αγαθά, όπως η θάλασσα, δεν είναι πολυτέλεια. Είναι θεμελιώδης υποχρέωση μιας οργανωμένης και συνεκτικής κοινωνίας. Τοποθετώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά τις ηλεκτροκίνητες ράμπες, διασφαλίζουμε το δικαίωμα των συμπολιτών και επισκεπτών μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, να απολαύσουν δύο από τις καλύτερες παραλίες μας με ασφάλεια και με τη μεγαλύτερη δυνατή αυτονομία» ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.
Οι ειδικές ράμπες παραχωρήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ την εγκατάσταση ανέλαβε φέτος ο Δήμος Σαρωνικού μέσω της Δημοτικής Κατασκευαστικής Εταιρείας (Α.Δ.Μ.Κ.Ε.Σ.).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.