Σύσκεψη της Π.Υ. Λαυρίου με φορείς και υπηρεσίες για την την έκβαση της ερχόμενης αντιπυρικής περιόδου

Στα πλαίσια της στενής συνεργασίας και της κοινής δράσης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου και εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών, για την καλύτερη αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και προκειμένου όσο δυνατό νωρίτερα να προβεί σε ενέργειες που θα μπορούσαν να καθορίσουν την έκβαση της ερχόμενης αντιπυρικής περιόδου, συγκαλείται σύσκεψη που οργανώνει η Υπηρεσία στις 21/04/2016 και ώρα 19:30, στην αίθουσα του παλαιού Μηχανουργείου στο Λαύριο. Θα συζητηθούν σχετικά θέματα και θα γίνει η ενημέρωση του κοινού για τη λήψη μέτρων πρόληψης και προστασίας από κινδύνους που προέρχονται από δασικές πυρκαγιές

Επίσης στις 19  Απριλίου 2016 ημέρα  Τρίτη  και ώρα 10.00 π.μ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής  (17ο χλμ. Λεωφ.  Μαραθώνος  Παλλήνη – 2ος όροφος) θα συγκληθεί το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας  της Περιφερειακής Ενότητας  Ανατολικής  Αττικής με θέματα:

  • Απολογισμός χειμερινής περιόδου 2015-201
  • Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω των δασικών πυρκαγιών 2016.
  • Εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.