Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Οκτωβρίου»

oktovrios_savvatooktovrios_kiriaki

 

Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου 2015 οι εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού θα βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία σε όλο τον Δήμο για να συγκεντρώσουν τις προσφορές των συμπολιτών μας σε τρόφιμα και είδη καθαρισμού.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο κλείνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, συνεχίζει να προσφέρει υλική βοήθεια σε 200 οικογένειες δικαιούχων, χάρη και στην ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού. Πέρα από την χρηματοδότηση του Δήμου για την υλοποίηση της δράσης υλικής εισφοράς σε ευπαθείς οικογένειες μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ιδιαίτερα σημαντική είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε κάθε κάλεσμα για την ενίσχυση του σημαντικού αυτού ανθρωπιστικού έργου.

«Οι δράσεις ανακούφισης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας αποτελούν βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και πέρα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής ΤΕΒΑ, του οποίου ο Δήμος Σαρωνικού είναι συντονιστής των 13 Δήμων της Ανατολικής Αττικής, ενώ ήδη έχει πραγματοποιηθεί 4 φορές μέχρι στιγμής δωρεάν διανομή προϊόντων προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για την εγκάρδια ανταπόκριση και υποστήριξη από όλους τους συνδημότες μας των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Συνεχίζουμε με εσάς στο πλευρό μας» τονίζουν ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Σταμάτης Γκίνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.