Πρόστιμο 8.000 € επέβαλε ο Φιλίππου στο Δήμο Σαρωνικού, για την λειτουργία της παράνομης χωματερής στα Καλύβια!!!

Αφορά την εποχή που ήταν ο ίδιος Δήμαρχος (2013)

Ερώτηση κατέθεσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, η επικεφαλής της παράταξης «ΡΙΖΕΣ» κ. Αγγελική Ράπτη ενημερώνοντας ότι στις 21 Ιανουαρίου 2019, επιδόθηκε στο Δήμο Δικαστική απόφαση επιβολής προστίμου 8.000 € για την δημιουργία νέου ΧΑΔΑ στα Καλύβια, αντί να αποκατασταθεί ο ΧΑΔΑ, δημιουργείται νέος ΧΑΔΑ.

Η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι το πρόστιμο αφορά το έτος 2013 και την προηγούμενη Δημοτική αρχή. Σήμερα έχει αποκατασταθεί ο ΧΑΔΑ και δεν λειτουργεί.

Παρεμβαίνει ο κ. Ζεκάκος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος Αντιδήμαρχος καθαριότητας το 2013, επιβεβαιώνοντας ότι αφορά καταγγελία που έκανε η Χριστοφάκη, η οποία μας είχε ταράξει στις καταγγελίες όπως είπε και ότι δεν ήταν αλήθεια.

Η κα Ράπτη γελώντας πήρε το λόγο και είπε ότι «Βλέπω ότι έχει γίνει από τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, γι΄ αυτό ρωτώ, επειδή εμπλέκεται η Περιφέρεια».

Εικόνα από τον ΧΑΔΑ των Καλυβίων του 2013, όταν η κα Χριστοφάκη έκανε την κατά Ζεκάκο ψεύτικη καταγγελία. 

Στην συζήτηση παρενέβη ο κ. Τσαλικίδης, προφανώς ενοχλημένος που ακούγονταν διάφορα σε βάρος του κ. Φιλίππου και διαβάζει από ένα χαρτί, ότι η υπόθεση αφορά δικάσιμη μετά από προσφυγή του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Τροχόσπιτων της Παλαιάς Φώκαιας, εναντίον του Δήμου Σαρωνικού και του Γ. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Παρεμβαίνοντας η κα Ράπτη τον επαναφέρει λέγοντάς του, ότι αυτό αφορά την παρακάτω υπόθεση!!! (εντελώς αλλού γι΄ αλλού αυτός).

Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Καλυβίων video 2018

Αρθρογραφία του Αττικού Παρατηρητή σχετικά με την καταγγελία της κας Χριστοφάκη για την λειτουργία της παράνομης χωματερής από το καθεστώς Φιλίππου

Σε πλήρη λειτουργία η παράνομη χωματερή των Καλυβίων. Κατατέθηκε μήνυση σε βάρος του δημάρχου και αντιδημάρχου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Πρόστιμο 8.000 € επέβαλε ο Φιλίππου στο Δήμο Σαρωνικού, για την λειτουργία της παράνομης χωματερής στα Καλύβια!!!”

  1. Ο/Η ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΕΚΑΚΟΣ λέει:

    Στο Δημοτικό Συμβούλιο άκουσα το Δήμαρχο που είπε ότι η καταγγελία ήταν το 2013 και νόμισα ότι ήταν της Χριστοφάκη. Όμως όπως ενημερώθηκα από τον δικηγόρο του Δήμου ήταν τα έτη 2015 και 2018 δηλαδή επί διοίκησης Σοφρώνη. Πρόθεση μου μάλιστα είναι να αποκαταστήσω την αλήθεια στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.