Πρόσκληση απο τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου Αναβύσσου

d22a4d68ce760c70274c61bfb211ee871313933175Ελάτε να διασκεδάσουμε να χορέψουμε και να ξεφαντώσουμε σ’ ένα αποκριάτικο πάρτι για όλους με ζωντανή Ελληνική μουσική και πολύ χορό. Χορεύουμε Ελληνικά με live πρόγραμμα και λάτιν με dj και απολαμβάνουμε το υπέροχο φαγητό της ταβέρνας “Μύθος” στο 49 χλμ. της Παραλιακής Λεωφόρου Σουνίου στην Ανάβυσσο.

Μπορείτε να φορέσετε ό,τι σας αρέσει….σημασία έχει να είμαστε όλοι μαζί….και να περάσουμε καλά! Σημειώστε τώρα την ημερομηνία. Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 στις 21.00 μ.μ.

Τιμή πρόσκλησης: 17 €

Μενού: Σαλάτα ανάμικτη ή χωριάτικη Ψωμί ψημένο Τυρόπιτα Κολοκυθοκεφτέδες Τζατζίκι Φέτα Πατάτες τηγανητές Πιατέλα με μπριζόλες χοιρινές, μπιφτέκια, κοτόπουλο Μπανάνες με σοκολάτα Κρασί Αναψυκτικά Νερό

Παρακαλώ να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας για καλύτερη εξυπηρέτηση. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να είστε μαζί μας να τσουγκρίσουμε ένα ποτήρι κρασί!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.