ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οδός Θορικού – Καλύβια, δρόμος επικίνδυνος για την ασφάλειά σας

2016-04-03 14.13.05Η οδός Θορικού της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων, η οποία ανήκει στο τμήμα του οδικού άξονα “Κόμβος Ιππικού Κέντρου – Καλύβια – Λαγονήσι- Ανάβυσσος”, φαίνεται ότι είναι “επικίνδυνη” για τους διερχόμενους οδηγούς, παρ΄ ότι έχει θεωρητικά ολοκληρωθεί.  Αυτό τουλάχιστον υπονοούν οι πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί σε όλο το μήκος της οδού και ενημερώνουν ότι η οδός είναι κλειστή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας στις 5 Φεβρουαρίου επρόκειτο να συγκροτηθεί επιτροπή για την προσωρινή παραλαβή του έργου (Δείτε εδώ).

2016-04-03 14.12.062016-04-03 14.11.452016-04-03 14.10.57Οι πινακίδες δεν φέρουν την υπογραφή του φορέα ο οποίος τις τοποθέτησε, όμως πιθανότερο όλων είναι, να έχουν τοποθετηθεί από την Περιφέρεια  Αττικής, η οποία είναι κύριος του έργου. Η προειδοποίηση αυτή πρέπει να ληφθεί σοβαρά από τους οδηγούς, γιατί αν συμβεί κάποιο ατύχημα, είναι βέβαιο ότι οι ασφαλιστικοί οργανισμοί θα την αξιοποιήσουν, για να μην αποζημιώσουν τα οχήματα που θα εμπλακούν. Ακόμα δεν θα μπορούν να εγερθούν αξιώσεις σε βάρος της Περιφέρειας, για πιθανές κακοτεχνίες ή ελλειπή σήμανση ή έλλειψη φωτισμού του έργου. 

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, δείχνουν ότι η σήμανση της οδού, διαγράμμιση, πινακίδες ορίων ταχύτητας, διασταυρώσεων έχουν ήδη ολοκληρωθεί, πλην του φωτισμού.  

Οι πινακίδες αρχικά έγραφαν, ότι η διέλευσης των οχημάτων γίνεται με ευθύνη των οδηγών, αλλά προφανώς δεν κάλυπτε επαρκώς τον κύριο του έργου, από τυχόν διεκδίκηση αποζημιώσεων και με αυτοκόλλητη ταινία έχουν καλύψει τη συγκεκριμένη φράση. 

Εφιστάτε η προσοχή όσων οδηγών χρησιμοποιούν την νέα οδό, ότι σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να βρεθούν προ εκπλήξεων….


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

3 Responses to “ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οδός Θορικού – Καλύβια, δρόμος επικίνδυνος για την ασφάλειά σας”

  1. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ λέει:

    Εχει γίνει σήριαλ το θέμα,Εχω επισημάνει σε αλλο σχόλιο οτι η ενημερωτικές πινακίδες στην εισοδο του δρόμου από λεωφρο Λαυρίου δεν υπάρχουν γιά που οδηγεί ο δρόμος,Λαγονήσι? Σαρωνίδα? Ανάβυσσο? στο πουθενά? ο Γιώργος εχει δίκιο,ο δρόμος παραδόθηκε με ευθύνη των οδηγών γιά να γλυτώσει ο εργολάβος αποζημειώσεις για τυχόν ατυχήματα αντί να δοθεί στην κυκλοφορία καθόλα ετοιμος,επομένως το μπάχαλο συνεχίζεται ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!

  2. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Δημοσιογραφισκοι της πλάκας !!!·Μπόμπολας !! Στην Intrakat ??

  3. Ο/Η Γιώργος λέει:

    Ποσο άσχετοι δημοσιογραφισκοι της πλάκας ειςτε !!! Εαν δεν παραλειφθεί το έργο ρε άσχετοι δίνεται σε χρήση ;; Εαν ηταν κτίριο θα χρησιμοποιείτο ; Αρα κλειστό ! Και η Intrakat Δεν ειναι συμφερόντων Μπόμπολα !!!! Πόση μιζέρια ρε σεις !

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.