Που θα στηθούν οι 21 κάλπες για τις εκλογές της ΔΗΣΥΜ στην Ανατ. Αττική

Σε 21 εκλογικά τμήματα στην Ανατολική Αττική θα ψηφίσουν οι πολίτες που ενδιαφέρονται να αναδείξουν πρόεδρο του νέου φορέα της κεντροαριστεράςΟι εκλογές θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου και οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα μείνουν ανοικτές μέχρι τις 8 το βράδυ. Σε περίπτωση που απαιτηθεί η ψηφοφορία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου στα ίδια εκλογικά τμήματα και τις ίδιες ώρες.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο και σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη).

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας έναν σταυρό προτίμησης το πολύ.

Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

Με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, σε κάθε εκλογικό τμήμα θα τηρούνται δυο καταστάσεις: στην πρώτη θα καταχωρούνται τα στοιχεία όλων όσων θα ψηφίσουν και στην δεύτερη μόνον όσων από τους ψηφίζοντες δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος. 

Με ευθύνη της Επιτροπής, ο πρώτος κατάλογος θα καταστραφεί δυο μήνες μετά την ψηφοφορία, ενώ ο δεύτερος θα αποτελέσει τη βάση για να καταρτισθεί το Μητρώο Μελών του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα.

 

Την ψηφοφορία σε κάθε εκλογικό τμήμα θα διεξάγει εφορευτική επιτροπή, στην οποία θα καταβληθεί προσπάθεια να μετέχουν εκπρόσωποι όλων των υποψηφίων.

Επισημαίνεται ότι η Επιτροπή έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα με αποκλειστικά πληροφοριακό περιεχόμενο: http://www.dpekloges.gr

Δείτε παρακάτω τον πίνακα με όλα τα εκλογικά κέντρα στην περιφέρεια της ανατολικής Αττικής:


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.