Ολοκλήρωση Διαγωνισμού Σχεδίου – Εικονογράφησης Δήμου Μαρκοπούλου: «Η Πόλη μου! Όπως τη θέλω και όπως τη φαντάζομαι!», με την ανάδειξη των νικητών

1. Στέφανος ΤσιαμούληςΜε μεγάλη επιτυχία και δεκάδες συμμετοχές, ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Σχεδίου – Εικονογράφησης, που διοργάνωσε ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με τίτλο: «Η Πόλη μου! Όπως τη θέλω και όπως τη φαντάζομαι!».

2. Μαρκέλα Νικολάκη 3. Μαρία Κουμπή 4. Μαρίνα Γουσέτη ΣώλουΗ φαντασία, οι τεχνοτροπίες και τα μηνύματα κατέπληξαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Δήμου, δυσκολεύοντας σημαντικά την επιλογή των επικρατέστερων έργων!

Νικητές αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι μαθητές:

Ο Στέφανος Τσιαμούλης, από την Α’ τάξη του 2ου Λυκείου Μαρκοπούλου, στο Πόρτο Ράφτη.

Η Μαρκέλα Νικολάκη, από την Α’ τάξη του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου.

Η Μαρία Κουμπή, από τη Β’ τάξη του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου.

Η Μαρίνα Γουσέτη – Σώλου, από τη Γ’ τάξη του 2ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου.

Στη Γιορτή λήξης του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2016, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), θα χορηγήσει στους παραπάνω δημιουργούς, κάρτες ελεύθερης εισόδου, στο Δημοτικό Κινηματογράφο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», για την κινηματογραφική περίοδο 2016 – 2017.

Τα επικρατέστερα αυτά έργα, θα μεταφερθούν σε μεγάλες διαστάσεις, σε συγκεκριμένα πλαίσια, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, σε χρόνο που θα οριστεί, έπειτα από συνεννόηση με τους δημιουργούς και τους υπεύθυνους καθηγητές τους.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει τους μαθητές για την επιτυχία τους και θέλει να ευχαριστήσει επίσης όσους συμμετείχαν με καλή διάθεση και μεράκι στο Διαγωνισμό!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.