Μια μέρα ντροπής για την Ν.Δ. – Δήλωση του Προέδρου της Τ.Ο. Σαρωνικού κ. Μιχάλη Κορωναίου

Μιχάλης ΚορωναίοςΟι εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου του κόμματος δεν μπόρεσαν ούτε καν να αρχίσουν λόγω δυσλειτουργίας του δικτύου και του λογισμικού.

Η συγκεκριμένη επιπλοκή εκθέτει ανεπανόρθωτα τους διοργανωτές (ΚΕΦΕ), την κεντρική κομματική οργάνωση και κυρίως την ηγεσία του κόμματος. Ευλόγως δημιουργούνται ερωτήματα περί ανικανότητας ή άλλων αιτιάσεων πολύ πιο επικίνδυνων.

Εύχομαι να υπάρξουν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες (προερχόμενες από έκτακτο συνέδριο και όχι από Π.Ε. ή κοινοβουλευτική ομάδα), που να διασφαλίσουν την ενότητα και να εξασφαλίσουν αδιάβλητες εκλογές προέδρου της Ν.Δ.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές-στελέχη της Ν.Δ. για τις επίπονες προσπάθειές τους, ώστε να υπάρξει μια άψογη διαδικασία και πλήρης στελέχωση των εκλογικών τμημάτων της Ανατολικής Αττικής και ιδιαίτερα του δήμου Σαρωνικού.

Μιχάλης Κορωναίος

Αντιπρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Αν. Αττικής

Πρόεδρος Τ.Ο. Σαρωνικού


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.