Κόντρα Δήμου Μαρκοπούλου – Περιφέρειας για τον προγραμματισμό έργων του 2017

Λογότυπο ΜαρκοπούλουΕυθεία βολή σε βάρος του Αντιπεριφερειάρχη Φιλίππου

Συγκαλείται την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7.00μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην εικοστή έβδομη (27η) συνεδρίαση έτους 2016 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί του κατωτέρω μοναδικού θέματος της Ημερήσιας Διάταξης:

Συζήτηση και λήψη απόφασης, για την αυθαίρετη και αναιτιολόγητη απόρριψη, από το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων 2017 της Περιφέρειας Αττικής και του αντίστοιχου Προϋπολογισμού, δύο εκ των τριών ώριμων (με πλήρη Μελέτη) Έργων, που πρότεινε ο Δήμος Μαρκοπούλου, παρά το γεγονός, ότι είχε παραδώσει έγκαιρα τους σχετικούς Φακέλους, στον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Π.Φιλίππου, την 13η Οκτωβρίου 2016.

Τα αναιτιολόγητα, απορριφθέντα έργα, αφορούσαν:

  1. Στην Ασφαλτόστρωση οδών στο Μαρκόπουλο, ύψους 1,3 εκ Ευρώ, όπου έχουν γίνει τα έργα Αποχέτευσης και υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο οδόστρωμα, δεκάδων δρόμων.
  1. Ανακατασκευή Στίβου (με δημιουργία Ταρτάν), στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, ύψους 800.000 Ευρώ!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.