«Κίνηση πολιτών κατά του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων»

Τα μέλη της «Κίνησης πολιτών κατά του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων», συνεχίζουν την ενημέρωση των συνδημοτών σχετικά με το σχεδιαζόμενο έργο κατασκευής Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων.

Οι συμπολίτες μας εκφράζουν τις απόψεις τους για το σχεδιαζόμενο έργο, καθώς και την δυσαρέσκειά τους σχετικά με την διαδικασία που υιοθέτησε η δημοτική αρχή.

 • Η χωροθέτηση στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, είναι προϊόν αιφνιδιαστικής απόφασης του Δήμου και της ΕΥΔΑΠ χωρίς να τηρηθεί  η προβλεπόμενη από τον νόμο σύγκληση της επιτροπής διαβούλευσης.
 • Τα Καλύβια και ο Κουβαράς ΑΠΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ στο ΚΕΛ Μαρκοπούλου (Μερέντα).
 • Το προτεινόμενο, από την ΕΥΔΑΠ έργο, και διαφημιζόμενο σε έντυπό της, ως  «ΑΝΑΣΑΙΝΩ» στερείται επιστημονικής ανάλυσης και ενημερώνει με μακέτες. Είναι προϊόν προχειρότητας, πειραματισμού, στερείται τεκμηρίωσης και ανάλογης τεχνικής γνώσης ή εμπειρίας. .
 • Το έργο δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του δήμου, κατά δήλωση της δημοτικής αρχής, είναι προϊόν δημιουργίας ευφάνταστου χρήστη ηλεκτρονικών υπολογιστών  και στερείται συναίνεσης.
 • Οι κάτοικοι εκφράζοντας την αγανάκτηση τους, προτείνουν να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό συμβούλιο  του Δήμου Σαρωνικού, το οποίο να επανεξετάσει την απόφασή του για την χωροθέτηση  του ΚΕΛ στο ΒΙΟ.ΠΑ. Καλυβίων.
 • Να γίνουν όσες διαδικασίες προβλέπονται από το Νόμο για την κάλυψη των πραγματικών αναγκών των παραλιακών ενοτήτων του δήμου μας, είτε με την κατασκευή ΚΕΛ το οποίο θα γίνει αποδεκτό από τους ενδιαφερόμενους μετά από αληθινή διαβούλευση, είτε με την σύνδεσή τους στην Ψυτάλλεια.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

4 Responses to “«Κίνηση πολιτών κατά του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων»”

 1. Ο/Η SYRIANOS λέει:

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥ ΜΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ

 2. Ο/Η Αλλού γι΄ αλλού λέει:

  Τώρα εσύ κε Αττικέ υποστηρίζεις το ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ ή άρχισες να υπερασπίζεσαι την θέση του Φιλίππου για την Ψυττάλεια;

  • Ο/Η Αττικός Παρατηρητής λέει:

   Ειλικρινά θαυμάζω την οξυδέρκειά σας. Η δημοσίευση μιας ανακοίνωσης που έφτασε στα χέρια μας, φαντάζει για εσάς ως στήριξη των θέσεων του Φιλίππου; Δυστυχώς αυτό είναι το επίπεδο κριτικής, πολλών συμπολιτών μας. Αν συμφωνεί ένα ΜΜΕ με αυτά που οι ίδιοι πιστεύουν, τότε είναι αντικειμενικό, αν όχι τότε είναι καθοδηγούμενο, εξαρτημένο και μίσθαρνο όργανο του αντιπάλου. Λυπούμαστε πολύ για την ποιότητα του λόγου σας και των επιχειρημάτων κύριε.

  • Ο/Η Romel λέει:

   Αλλού γι’αλλού είσαι πραγματικά αλλού γι’αλλού το κόμμα στο οποίο ο ίδιος ο Φιλίππου είναι σημαντικό στέλεχος και αντιπεριφερειάρχης έκοψε μαχαίρι την Ψυττάλεια η ίδια η προισταμένη του

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.