Επίσκεψη του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Σωφρόνη στο κέντρο “Οικογένεια”

%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bcΟ Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης επισκέφθηκε σήμερα και ενημερώθηκε για το πρόγραμμα “3-13 έτοιμοι για το σχολείο” από την διευθύντρια του κέντρου “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ” Τατιάνα Τσαραμιάδου.

3-13-%ce%bf%ce%ba%cf%84-2016-3 3-13-%ce%bf%ce%ba%cf%84-2016-1Το πρόγραμμα “3-13 έτοιμοι για το σχολείο” τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού, είναι εθελοντικό και κάνει δωρεάν αξιολογήσεις παιδιών για μαθησιακές δυσκολίες, λόγου, ανάγνωσης, δυσορθογραφίας και άλλες, καθώς και συμβουλευτική των γονέων τους. Ο στόχος του ελέγχου είναι να εντοπιστούν έγκαιρα πιθανές γλωσσικές, μαθησιακές και γραφοκινητικές δυσκολίες (δυσλεξία κ.α.), με σκοπό είτε την αποκατάσταση, πριν την εισαγωγή των παιδιών στο Δημοτικό σχολείο, είτε την βελτίωση των σχολικών  επιδόσεων όσων παιδιών φοιτούν ήδη.

Ο κος Σωφρόνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του προγράμματος και την μεγάλη συμμετοχή των οικογενειών, ενώ οι γονείς που ήταν εκεί τον ευχαρίστησαν προσωπικά.

Στις φωτογραφίες μαζί με τον Δήμαρχο και την διευθύντρια του κέντρου “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, η κοινωνική λειτουργός και η ομάδα αξιολογητών, ειδικοί παιδαγωγοί και λογοθεραπεύτριες.

Το πρόγραμμα συνεχίζετε και μπορείτε να τηλεφωνείτε για ραντεβού τα οποία γίνονται κάθε Δευτέρα 2-4 στο Λαγονήσι και στην Ανάβυσσο, στο τηλέφωνο 2291071448.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.