Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων στον Γιώργο Σωφρόνη. Άλλα ντ άλλων από τον ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού

Ανακοίνωση εξέδωσε η κομματική οργάνωση του Σύριζα Καλυβίων, εναντίον του Δημάρχου κ. Γιώργου Σωφρόνη, εγκαλώντας τον γιατί κάνει αυτά που από το 2010 έκανε ο δικός τους εκλεχτός πρώην δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου.  Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τον κ. Σωφρόνη για τις αναθέσεις  των καντινών σε ημετέρους και υποστηρίζει ότι θα πρέπει επιτέλους  οι αναθέσεις να γίνουν με όρους διαφάνειας και όχι «μαφιόζικους», όπως προφανώς έκανε ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου, τον οποίο εκείνοι στήριζαν. 

Από την άλλη πλευρά ο ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού με έδρα την Ανάβυσσο(!!!), έχει άλλη άποψη. Μόλις χθες, Κυριακή 11/6/2017, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ουσιαστικά τις θέσεις του Δήμου Σαρωνικού και καλεί την ΕΤ.Α.Δ. να αναβάλει τη διαδικασία του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την παραλία των Αλυκών Αναβύσσου μέχρι να οριστικοποιηθούν οι διαβουλεύσεις. Επίσης προτείνει να συσταθεί ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ προκειμένου να ενημερωθεί και να δραστηριοποιηθεί η Τοπική Κοινωνία, προφανώς εναντίον της ΕΤ.Α.Δ. και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Την τετραετία διοίκησης του  ο Φιλίππου, επενέβαινε ως σαλταδόρος, στις παραλίες των Αλυκών και τις καταλάμβανε τοποθετώντας καντίνες, με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους που χαρακτηρίζονται  ως “μαφιόζικες” από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων. Και τότε αυτές τις  μεθόδους στήριζε και ο Σωφρόνης και οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι που αποτελούν την σημερινή πλειοψηφία. 
Δείτε το video από τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον των ΕΤ.Α.Δ. και της κυβέρνησης Σαμαρά, όταν σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ και των Καλυβίων και της Αναβύσσου, στήριζαν τον Φιλίππου στις σαλταδόρικες επεμβάσεις του στις παραλίες της Αναβύσσου. Τις καντίνες του Λαγονησίου τις είχε ρυθμίσει μια χαρά.
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.