Ενημέρωση για την πορεία των έργων της Περιφέρειας Αττικής στον Δήμο Σαρωνικού

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γεώργιος Σωφρόνης, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής κ. Πέτρου Φιλίππου, συναντήθηκε με τον ίδιο για την ενημέρωση της πορείας των έργων που έχουν δρομολογηθεί και θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια. Στη συνάντηση παρόντες ήταν επίσης ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ι. Ασπρουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού κ. Η. Μπουκοβάλας και ο κ. Γ. Καραγιώργος από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές για την, όσο το δυνατόν, γρηγορότερη υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων, παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που προκύπτουν. Ο Δήμος Σαρωνικού ήδη έχει δημοπρατήσει τα πρώτα δύο (2) έργα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοπρατηθούν άλλα πέντε (5) έργα από το σύνολο των έντεκα (11) έργων, για τα οποία την ευθύνη δημοπράτησης έχει ο Δήμος.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφερειάρχη κ.Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτρο Φιλίππου για την άριστη συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα αυτά τα πρώτα σχεδόν δυόμιση χρόνια.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.