Δύο φυτώρια καλλιέργειας κάνναβης εντοπίσθηκαν στη Σαρωνίδα

13012016nark001Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην υδροπονική καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στη διακίνηση ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, βραδινές ώρες της 11ης και πρώτες πρωινές ώρες της 12-1-2016 στη Σαρωνίδα και στο Κορωπί, πέντε αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 39 ετών και τρεις υπήκοοι Βρετανίας εκ των οποίων δύο άνδρες ηλικίας 30 και 33 ετών και μία 26χρονη γυναίκα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

13012016nark003

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση υπόθεσης καλλιέργειας κάνναβης εσωτερικού χώρου (υδροπονική μέθοδος), καθώς και διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης και κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επετεύχθη ο εντοπισμός των ανωτέρω αλλοδαπών, η πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης καθώς και ο εντοπισμός στην περιοχή της Σαρωνίδας, δύο οικιών εντός των οποίων είχαν εγκατασταθεί με ειδικό εξοπλισμό, εργαστήρια-φυτώρια καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

 

Από έρευνες σε οικίες στη Σαρωνίδα και στο Κορωπί βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-65- δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας
13012016nark004Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -191- γραμμ.
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας ( skunk ) βάρους -50- γραμμαρίων
Ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους -11- γραμμαρίων
Ένα (1) περίστροφο
Το χρηματικό ποσό των -1.340- ευρώ
Δύο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα
Πέντε (5) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
Επτά (7) κινητά τηλέφωνα
Πλήρης εξοπλισμός δύο (2) εργαστηρίων-φυτωρίων καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης

13012016nark005Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.