Δύο φορές ασημένια η Αθανασία Ροκκά από το Θυμάρι, σε μια εβδομάδα!

Η Αθανασία Ροκκά με τον προπονητή της Στέφανο Μπούτιο

Σε δύο πολύ σημαντικές διοργανώσεις, μέσα σε μια εβδομάδα συμμετείχε η αθλήτρια του Tae Kwon Do Αθανασία Ροκκά, καταφέρνοντας να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο και στις δύο! Το τριήμερο 17 με 19 Νοέμβριου διεξήχθη το Παγκόσμιο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα επιπέδου G1 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων με συμμετοχή 900 περίπου αθλητών  Συλλόγων και Εθνικών ομάδων.  Στην κατηγορία κορασίδων A -29kg η Αθανασία Ροκκά, κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία κορασίδων A -29kg κατέκτησε η Αθανασία Ροκκά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, που διεξήχθη επίσης στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων το τετραήμερο 23-26-Νοεμβρίου 2017, μια εβδομάδα αργότερα, με τη συμμετοχή 1200 αθλητών!

Οι αθλήτρια από το Θυμάρι, έλαβε μέρος στους αγώνες με τον A.C. KYUNG HEE ATHENS, όπου και προπονείται με τον Δάσκαλο κ. Στέφανο Μπούτιο.

Η αθλήτρια φαίνεται ότι διανύει μια πολύ καλή χρονιά φέτος, αφού τα δύο ασημένια μετάλλια, ήρθαν σε συνέχεια της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Πολωνίας! Στο επίσημο τουρνουά της WTF που διεξήχθη το τριήμερο 15 – 17/9 στη Βαρσοβία, συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 αθλητές Συλλόγων και Εθνικών ομάδων. Το τουρνουά ήταν επίσης βαθμολογούμενο από την WTF για την παγκόσμια κατάταξη.

Μετά και από αυτές τις επιτυχίες, η αθλήτρια από το Θυμάρι, καθιερώνεται ως πρωταγωνίστρια στην κατηγορία της, στο Ολυμπιακ’ό άθλημα του Tae Kwon Do.

Επόμενος στόχος για την Αθανασία Ροκκά, το Κύπελλο, όπου θα αγωνιστεί και πάλι στην κατηγορία κορασίδων A -29kg.  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.