Δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση παιδιών 4 – 8 ετών, στον Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το κέντρο «ΛΟΓΟ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», προσφέρει για δεύτερη φορά τη δυνατότητα για δωρεάν λογοθεραπευτική και μαθησιακή αξιολόγηση, σε παιδιά ηλικίας τεσσάρων (4) έως οκτώ (8) ετών.

Οι Λογοθεραπευτικές και Μαθησιακές Αξιολογήσεις, εντάσσονται στα πλαίσια των συνεχιζόμενων κοινωνικών δράσεων του Δήμου Μαρκοπούλου, για την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία.

Ο στόχος της λογοθεραπευτικής αξιολόγησης είναι να εντοπιστούν έγκαιρα πιθανές γλωσσικές, μαθησιακές και γραφοκινητικές δυσκολίες, ώστε να μπορέσουν να αποκατασταθούν έγκαιρα, πριν την εισαγωγή των παιδιών στο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και για την καλύτερη ενσωμάτωσή τους στο σχολικό περιβάλλον.

Οι συνεδρίες αξιολόγησης θα πραγματοποιούνται από τη λογοθεραπεύτρια κα Φανή Ασλάνη, κάθε Δευτέρα 3.00 μ.μ. – 5.00 μ.μ. στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού στο Πόρτο Ράφτη και αντίστοιχα κάθε Τετάρτη, στο χώρο του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, κατόπιν ραντεβού. Στις συνεδρίες θα αξιολογηθεί αν ο λόγος, η ομιλία και η γραφή των παιδιών, είναι ανάλογη της ηλικίας τους, με γραπτή ενημέρωση των γονέων.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι γονείς, μπορούν να απευθύνονται, στο Υποκατάστημα του Δήμου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη, τηλ. 22990 71706, στην αρμόδια υπάλληλο, κα Μάγδα Μαξίδου.

Η ανακοίνωση του Δήμου καταλήγει με τις θερμές ευχαριστίες προς την  κα Ασλάνη, για την εθελοντική της προφορά στα παιδιά και τους γονείς του Δήμου Μαρκοπούλου και ευχόμαστε η κίνηση της αυτή, να βρει μιμητές.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.