Αποτελέσματα αιτήσεων για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – Υποβολή Ενστάσεων

Ο Δήμος Σαρωνικού, επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, ενημερώνει τους πολίτες οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ή /και Βασικής Υλικής Συνδρομής ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ωφελουμένων.

Οι ωφελούμενοι μπορούν με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, να ενημερώνονται αν εγκρίθηκαν ή απορρίφθηκαν. Το σύνολο των αποτελεσμάτων ανακοινώνεται στον γενικό πίνακα (Αποτελέσματα _ΤΕΒΑ), ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος σε όλα τα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Σαρωνικού, στους πίνακες ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού (www.saronikoscity.gr), και στο τέλος του παρόντος άρθρου της ιστοσελίδας του ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.

Όσων η αίτηση απορρίφθηκε έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση εντός 7 ημερολογιακών ημερών, ήτοι από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015.

Οι κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης, μαζί με τα δικαιολογητικά τα οποία κρίνουν απαραίτητα, από τις 21 έως και τις 27 Οκτωβρίου 2015, κατά τις ώρες 10:00- 13:00, στο Δημαρχείο Σαρωνικού στα Καλύβια και στον αρμόδιο υπάλληλο κ. Μιχάλη Λύτρα, τηλ 2299320356.

TEBA:_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

AITHSH_ENSTASEWN_FRM


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.