Αποκριάτικη Γιορτή στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στην Αποκριάτικη Γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, από τις 12:00 μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Η φετινή Γιορτή θα πλαισιωθεί από πολύ χορό, δρώμενο – παράσταση με τίτλο «Το μεγάλο ΤΣΙΡΚΟ METRALE», από ήρωες – μασκότ με αγαπημένα παραμύθια, όπως η Πεντάμορφη και το Τέρας, ο λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα κ.τ.λ. Μαζί τους, τα παιδιά θα απολαύσουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα και θα παρακολουθήσουν μαθήματα τσίρκου. Για το αποκριάτικο μακιγιάζ θα φροντίσουν καλλιτέχνες face painting. Θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις και βέβαια οι ξυλοπόδαροι, που θα οδηγήσουν τη μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση!

Η ομάδα που θα επιλεγεί με την καλύτερη θεματολογία από την πενταμελή επιτροπή, με εκπροσώπους από το Δήμο, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, θα έχει ως αναμνηστικό, ένα «έργο τέχνης» από το τμήμα Ζωγραφικής του Προγράμματος του Δήμου Μαρκοπούλου «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» και ως έπαθλο για κάθε μέλος της ομάδας, κάρτα ελεύθερης εισόδου στη Δημοτική Πλαζ Αυλακίου στο Πόρτο Ράφτη, για το καλοκαίρι του 2017.

Σας προσκαλούμε και σας «προκαλούμε», να συμμετάσχετε στην Αποκριάτικη Γιορτή μας!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.