Ακυρώθηκε η δημοπρασία για την καντίνα της Γαλάζια Ακτή. Επαναλαμβάνεται στις 16/6/2015 μαζί με την δημοπρασία του Θυμαριού Π. Φώκαιας

Λόγω σφαλμάτων στις εγγυητικές επιστολές των ενδιαφερομένων να μισθώσουν την παραλία της Γαλάζιας Ακτής (καντίνα ΜΠΛΟΥ) ακυρώθηκε η δημοπρασία και επαναλαμβάνεται στις 16/6/2015. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η δημοπρασία για την μίσθωση της παραλίας του Θυμαριού της Παλαιάς Φώκαιας.

Η ανακοινώσεις  για τις δύο δημοπρασίες αναρτήθηκαν μεν στη Διαύγεια του Δήμου Σαρωνικού και σε κάποια εφημερίδα δημοπρασιών, αλλά δεν ανακοινώθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (γιατί άραγε). Παρ΄ όλα αυτά 16 ενδιαφερόμενοι ζήτησαν και παρέλαβαν την προκήρυξη και τον πίνακα των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Ο Α.Π. δημοσιεύει την προκήρυξη προκειμένου να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται και να δώσουν προσφορές όσο το δυνατόν περισσότεροι, προκειμένου να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορές και την ίδια ημέρα του διαγωνισμού την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015.

Η τιμή εκκίνησης για την παραλία της γαλάζιας Ακτής έχει προσδιοριστεί στις 75.000,00€ και για την παραλία Θυμαριού στις 10.000,00 €

Να σημειωθεί ότι για την δημοπράτηση της παραλίας Θυμαριού έχουν εκφραστεί διαφωνίες από δημότες αλλά και τον τοπικός Εξωραϊστικό Όμιλο, γιατί όπως υποστηρίζουν υπάρχει ήδη καντίνα στην δεξιά πλευρά της παραλίας και υπάρχει και περίπτερο που εξυπηρετεί τις ανάγκες των λουόμενων  στο κέντρο της παραλίας.

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας & αιγιαλού στην περιοχή Γαλάζιας Ακτής Καλυβίων 

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την παραχώρηση δημοτικού χώρου στην περιοχή Θυμάρι Π. Φώκαιας

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Ακυρώθηκε η δημοπρασία για την καντίνα της Γαλάζια Ακτή. Επαναλαμβάνεται στις 16/6/2015 μαζί με την δημοπρασία του Θυμαριού Π. Φώκαιας”

 1. Ο/Η ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΤΡΑΣ λέει:

  ΕΡΩΤΗΜΑ
  ΟΙ ανωτέρω διακηρύξεις θα έπρεπε να έχουν πάρει νούμερο από το διαύγεια;
  Έψαξα να το βρω μέσα στο Διαύγεια του Δήμου αλλά δεν το βρήκα.
  Εσείς που το βρήκατε;
  Θα έπρεπε να έχουν δημοσιευτεί 20 μέρες νωρίτερα από ημέρα του διαγωνισμού στον τύπο ξέρεις που και ποτέ δημοσιευτήκαν;

 2. Ο/Η Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά... λέει:

  http://lykavitos.gr/archives/200885

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.