Χρήστες της λεωφορειακής γραμμής 122 προς Σαρωνίδα καταγγέλλουν τον ΟΑΣΑ!

283792Μια εξωφρενική ταλαιπωρία βίωσαν οι πολίτες που ήθελαν το βράδυ της Κυριακής να επιστρέψουν στα σπίτια τους στη ΣαρωνίδαΣύμφωνα με καταγγελίες τους στην ιστοσελίδα notioanatolika, ενώ το τελευταίο δρομολόγιο του ΟΑΣΑ, από το Ελληνικό για τη Σαρωνίδα, ήταν για τις 10.30 το βράδυ, το λεωφορείο δεν εμφανίστηκε ποτέ!

Οι δεκάδες πολίτες – οι περισσότεροι ήθελαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, την Κυριακή 2/8/2015 – δεν ενημερώθηκαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δρομολόγιο και περίμεναν άσκοπα μέχρι τις 11.20 το βράδυ.

Οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να επιβιβαστούν στην γραμμή 171 για Βάρκιζα και από εκεί με ταξί να φτάσουν στα σπίτια τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος για μια «κούρσα» από τη Βάρκιζα στη Σαρωνίδα ξεπερνάει τα 24 ευρώ!

Όπως κατάφεραν να μάθουν εκ των υστέρων οι άτυχοι  χρήστες του 122, ο οδηγός του λεωφορείου σχόλασε μόλις ολοκλήρωσε το τελευταίο δρομολόγιο από την Σαρωνίδα προς το Ελληνικό. 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.