Φύγε εσύ, έλα εσύ, στην Δημοτική Καινοτομία του Δημήτρη Λουκά

Ένα συνεχές πήγαινε – έλα, έχει καταντήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαυρεωτικής με συνεχείς αποχωρήσεις, επανεντάξεις, διευρύνσεις κ.λπ. Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ είναι αυτό του Αντιδημάρχου  Τάσου Αντωνίου, ο οποίος απαλλάχθηκε των καθηκόντων του και διεγράφη από την παράταξη της πλειοψηφίας με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. 

Στην ανακοίνωση αποπομπής του κ. Αντωνίου, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς αναφέρει: Ως αντιδήμαρχος ήταν πλήρως αναποτελεσματικός στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του, με αποτέλεσμα σοβαρά έργα που άπτονται της καθημερινότητας στην Κερατέα και τους Οικισμούς να παρουσιάζουν σοβαρή καθυστέρηση. Ως μέλος της Δημοτικής Ομάδας παρουσιάζει συμπεριφορά γυρολόγου και πολιτικού τυχοδιώκτη, συμπεριφορά υπονόμευσης των αποφάσεων της Ομάδας μας, με τρόπο ανέντιμο και υπόγειο.  Όλα αυτά τα ελαττώματα, ο Δήμαρχος και η ομάδα του τα διαπίστωσαν μετά από τέσσερα χρόνια που ο αποπεμφθείς Δημοτικός Σύμβουλος εκτελούσε χρέη Αντιδημάρχου!!!

Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ, Λουκάς υποδέχεται στην δημοτική ομάδα Δημοτική Καινοτομία την κα.  Σοφία Λινάρδου, με αυξημένες προσδοκίες και την περιβάλλει με εμπιστοσύνη στο ήθος της και στις δυνατότητές της, όπως αναφέρει. Η κα Λινάρδου είχε ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό του Δημάρχου τον Απρίλιο του 2017, επειδή όπως υποστήριξε στην δήλωσή της ήταν αναξιοποίητη. 

Σε απάντησή του ο κ. Αντωνίου αναφέρει μεταξύ άλλων: 

Οι κατηγορίες και οι λοιδορίες που μου προσάπτει είναι ανυπόστατες καθώς υπήρξα ο πλέον συνεργάσιμος Αντιδήμαρχος με συναδέλφους, συνεργάτες και υπαλλήλους. Παράλληλα, η καθημερινή παρουσία μου και συνέπεια στα δημοτικά δρώμενα ήταν συνεχής και αδιάκοπη. Επιπλέον, θα ήθελα να αναφερθώ στους χαρακτηρισμούς που μου απονείμει όπως αναποτελεσματικός, γυρολόγος, τυχοδιώκτης οι οποίοι υπερβαίνουν τα καλώς εννοούμενα ήθη και την έντιμη συμπόρευση μαζί του επί τέσσερα χρόνια. Αλήθεια μετά από τέσσερα χρόνια τώρα το κατάλαβε; Μήπως κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια; Προξενεί εντύπωση πως ένας Δήμαρχος χρειάστηκε τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να κατανοήσει την αναποτελεσματικότητα ενός Αντιδημάρχου του.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.