Υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, δηλώνει ο Ταξίαρχος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστος Τσιγαρίδας

Με  ανακοίνωσή του, που διένειμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Ταξίαρχος σε αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας κ.Χρήστος Τσιγαρίδας, δηλώνει ότι θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του  Σαρωνικού. Ο κ. Τσιγαρίδας μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο, στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ανταποκρίθηκε θετικά σε κάλεσμα δημοτών να αναλάβει πρωτοβουλία για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος. Έχει ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε ποιοι αποτελούν το στελεχιακό δυναμικό που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, αλλά κυρίως να ενημερώσει τους δημότες, ποια θεωρεί ως βασικά προβλήματα του Δήμου μας, πως τα ιεραρχεί και ποιες λύσεις προτείνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.  Ελπίζουμε ότι πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του θα έχει ήδη καταστρώσει ένα βασικό σχέδιο θέσεων για αυτά τα προβλήματα.  

Στην δήλωσή του ο κ. Τσιγαρίδας  αναφέρει τα ακόλουθα:

Μετά από 33 γεμάτα χρόνια υπηρεσίας στο σώμα ασφαλείας (σε μάχιμες υπηρεσίες ως διοικητής και υποδιοικητής μεταξύ άλλων σε Κερατέα, Μαρκόπουλο, Αεροδρόμιο, Λαύριο, Ανάβυσσο και Καλύβια και στην διοίκηση της Ανατολικής Αττικής ) ο δημότης μας (από το 1988 κάτοικος Αναβύσσου) Χρήστος Τσιγαρίδας θα ηγηθεί συνδυασμού του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το 2019 και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους του δημότες για την ενεργή και ειλικρινή συμμετοχή τους στη νέα αυτή προσπάθεια, ανταποκρινόμενος θετικά στις προσκλήσεις απλών πολιτών από διάφορους πολιτικούς χώρους,  που τον κάλεσαν να αναλάβει πρωτοβουλία για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος. Έχει τελειώσει την σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ η οποία είναι ΑΕΙ και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξίαρχου πριν από 1 μήνα. Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα αστυνόμευσης, ασφάλειας, ναρκωτικών, τρομοκρατικών απειλών, ενώ έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια όπως ψυχολογίας και κοινωνιολογίας. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Μιχαηλίδου και έχει μια κόρη και δυο γιούς ενώ έγινε και παππούς πριν από 16 μήνες. Γεννημένος στην Λαμία το 1964 με καταγωγή από τα λουτρά ύπατης Φθιώτιδας, ο κ. Χρήστος Τσιγαρίδας παρακολουθεί στενά όλα τα πεπραγμένα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον Δήμο προσφέροντας μια εναλλακτική αλλά καθαρή από όλες τις απόψεις λύση στον δήμο Σαρωνικού Αττικής.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.