Υποψήφιος Δήμαρχος ή «Ιστορικός Λογοτέχνης»;

Μας είχαν προϊδεάσει τα “πολιτικά ορφανά” του κ. Πέτρου Φιλίππου, ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα ανακοίνωνε τις πολιτικές του προθέσεις, αφήνοντας να διαρρέει στην ατμόσφαιρα ότι προσανατολίζεται να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στο Σαρωνικό.

Στη συνέχεια, μας ενημέρωσαν ότι αυτό θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μετά, μας άφησαν να καταλάβουμε ότι κομβικό σημείο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας, θα είναι η ταυτόχρονη δημοσιοποίηση μιας εμπεριστατωμένης και ρεαλιστικής πρότασης για το αποχετευτικό του Σαρωνικού, όπως π.χ. να μεταφερθούν τα λύματα στην Ψυτάλλεια, θέση για την οποία θα  αγωνιστεί. 

Κατόπιν, διαδόθηκε ότι ανέβαλε την ανακοίνωση, μέχρι να δει τις αντιδράσεις  από την απόφαση του Δήμου Σαρωνικού για το Κ.Ε.Λ. Κορωπίου – Παιανίας. 

Επόμενο ήταν να  αναβληθούν οι όποιες ανακοινώσεις, ώστε να του δοθεί ο χρόνος να συγγράψει μια ενθουσιώδη δήλωση, με την οποία επικροτούσε την ομόφωνη  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Σαρωνικού για το αποχετευτικό, αλλά δυστυχώς, κτύπησε ο “ΞΕΝΟΦΩΝ” και ο “ΖΟΡΜΠΑΣ”. 

Συν τω χρόνο, είδαμε δημοσίευμα όπου κάποια κυρία οδύρετο, γιατί ο κ. Φιλίππου, μετά από 30 χρόνια πιθανόν να αποσυρθεί από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να  εντρυφήσει στα της  ιστορικής λογοτεχνίας, που ούτως ή άλλως είναι αντικείμενο της ειδικότητάς του ως αρχαιολόγου.

Εκείνο που κατά τη γνώμη μας είναι αναμενόμενο, μετά και την κλήση της κας Δούρου από τον ανακριτή για τους νεκρούς της Μάνδρας, ότι και ο κ. Φιλίππου θα κληθεί να καταθέσει ανωμοτί, ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης, για τους νεκρούς του Ματιού.

Εξάλλου οι νεκροί στα λασπόνερα της Μάνδρας ήταν μόλις 24, ενώ στα αποκαΐδια του Ματιού ήταν 99.

Επομένως μπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη, ότι κατά 99%, θα τον κερδίσει η «Ιστορική Λογοτεχνία».  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Υποψήφιος Δήμαρχος ή «Ιστορικός Λογοτέχνης»;”

  1. Ο/Η Φώντας Φαντίδης λέει:

    Το πιο σοβαρό πυ θα μπορει να κάνει ο φελλός ελιναι να πάει σπίτι
    του για να βοηθήσει τον τόπο .
    Οσο για τα ορφανά του ,ας είναι καλά οιμπαγκαζιερες .

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.