Τοποθετήθηκαν ταμπέλες έξω από τον βρεφονηπιακό σταθμό Αναβύσσου

Άμεση ήταν η παρέμβαση του “Αριστόδικου” ΝΠΔΔ του Δήμου Σαρωνικού, στο δημοσίευμα του Α.Π. για την τοποθέτηση πινακίδων έξω από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό στην περιφερειακή οδό της πόλης. 

DSCN2521DSCN2523Ταμπέλες τοποθετήθηκαν και στις δύο πλευρές της οδού.  

Η τοποθέτηση πινακίδων δεν είναι αρκετή από μόνη της να  αποτρέψει ένα ατύχημα. Θα πρέπει και οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο να επιβραδύνουν και να έχουν επικεντρωμένη την προσοχή τους να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο συμβάν, όπου ένα ηλικιωμένο άτομο ή ένας οποιοδήποτε γονιός, που συνοδεύοντας ένα νήπιο θα προσπαθήσει να διασχίσει το δρόμο, χωρίς να ελέγξει αν έρχεται αυτοκίνητο. Εξάλλου στο σημείο υπάρχει διάβαση στην οποία έχουν απόλυτη προτεραιότητα οι πεζοί.  

Σε επικοινωνία η κα Σοφία Μιχαηλίδου, μας ενημέρωσε ότι η παρέμβαση για την τοποθέτηση των πινακίδων δεν έγινε από την Κοινότητα Αναβύσσου, αλλά από το ΝΠΔΔ του Δήμου “Αριστόδικος” στον οποίο είναι η ίδια Αντιπρόεδρος. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.